Evenementen

Onze eigen evenementen

Open avonden

Typisch zijn we altijd open op dinsdag en vrijdagavond, vanaf 19h00 tot …
Op deze avonden werken we aan onze projecten, maar wordt er evengoed gebabbeld over allerlei. Ben je nog nooit in een hackerspace geweest, dan zijn dit de uitgelezen momenten voor een typische kennismaking.

Hackweekend

Een paar keer per jaar organiseren we een hackweekend. Ooit eens begonnen als het verlengde van een open vrijdag, geeft dit weekend de mogelijk om wat langer door te werken aan je project.

Hack-the-space

De space heeft ook af en toe wat aandacht nodig. Een likje verf, een herinrichting van de keuken, installatie van nieuwe machines of wat dan ook, dat zijn de zaken die we toch een paar keer per jaar uitvoeren. Dit doen we vaak op een hack-the-space.

Workshopday

Naast de occasionele workshops die wel eens ad-hoc op een open avond gegeven worden, structureren we deze soms ook in een hele dag. We proberen dit ook één keer per jaar te doen, maar dit is afhankelijk van het aanbod, gezien de sessies vaak door onze eigen leden gegeven worden.

Opendeurdag

Éen keer per jaar doen we deuren van onze space open, zodat iedereen – zowel leden als niet-leden – eens kan kijken waar we mee bezig zijn. We showen dan vooral onze projecten, geven een paar rondleidingen met de nodige uitleg, en sluiten af met een lekkere barbecue.

Al deze en andere evenementen kan je terugvinden op onze meetup.

Klik hier om rechtstreeks op meetup.com te kijken of er events zijn.

 

Zelf iets organiseren bij Brixel?

Als je zelf eens iets wil organiseren bij brixel, aarzel dan niet om contact op te nemen via  info@brixel.be met een beschrijving wat je wil gaan doen.

We gaan dan samen bekijken of we dit kunnen organiseren.